Preview
Luieren inspireert ...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,
Luieren inspireert ...
De herfstvakantie bracht ik met mijn gezin door in het bos aan de rand van het mooie brinkdorp Norg. Een kleine week genieten van het landschap, lekker eten en drinken, hardlopen en een bezoekje aan Groningen met o.a. de basketbal wedstrijd Donar vs. BC Budivelnyk Kyiv.

Voor de verandering liet ik de laptop een keertje thuis en genoot van een weekje vrij. Het bewijs zie je hiernaast. Geposeerd luieren in een hangmat in het bos 😀
En wat blijkt: Luieren inspireert.

Helemaal opgeladen heb ik de afgelopen week het nodige verzameld om weer een Labby Leuks samen te stellen. Ik hoop dat het ook voor jou weer een geslaagde editie is geworden.

Hierbij wil ik dit keer van de gelegenheid gebruik maken een oproep te doen.

Is er een onderwerp op het gebied van inwerken en leren waar jij een vraag over hebt of verdieping op wil? Laat mij dat dan eens weten. Ik ga daar mee aan de slag. Voor de Labby Leuks, voor een podcast of misschien zelfs een (online) kennissessie voor Learning Innovators.
Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Andere blogs
Toegankelijke content met video
Netwerken tijdens de VrijMiBo? Ik zeg: Doen! Ik maakte tijdens zo'n VrijMiBo kennis met een video professional van formaat.

Lees verder


Lancering: Vernieuwde Learning Innovators
17 november lanceren Pluvo en Labby een nieuw platform voor de Learning Innovators community: de Learning Innovators Hub.

Lees verder

Nieuws
DialogueTrainer wint CES innovation award

Met DialogueTrainer kun je op ieder apparaat (ook in VR), in een veilige leeromgeving op praktische wijze professionele gespreksvaardigheden trainen. Denk hier bijvoorbeeld aan coaching-, feedback- of slecht nieuws gesprekken.

DialogueTrainer heeft de prestigieuze CES innovatieprijs gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van design en techniek.
MoodleMoot Nederland & Vlaanderen 2023 (MootNLVL23)

Ook in 2023 is er weer een MoodleMoot. En wel op 14 februari 2023, in Dordrecht. De opzet van de 2023 editie is ongewijzigd ten opzicht van eerdere jaren. Save the date!
Podcast
Leren met simulaties

Bij Learning Innovators namen we een podcast op met DialogueTrainer over simulatiegericht leren. Beluister hier deze bijzonder interessante podcast.
Tot slot
Handreiking Omgaan met armoede op scholen

Misschien een beetje off-topic maar wel heel belangrijk voor een deel van de doelgroep van de Labby Leuks.

Scholen kunnen een belangrijke rol vervullen bij het signaleren van armoede onder kinderen en gezinnen. Daarom is het waardevol dat scholen hebben meegewerkt aan deze handreiking met waardevolle tips hoe armoede te signaleren, bespreekbaar te maken én ouders door te verwijzen.t.
Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
Facebook
 
Twitter
 
Instagram
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign