Preview
Soms heb je zo'n week
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,
Soms heb je zo'n week 👍
Dat alles gaat zoals je zou willen dat het gaat. Ik was blijkbaar aan de beurt en had er deze week zo één. Super!

Dat bezoekje aan de tandarts van vanmorgen had ik daarom niet zien aankomen. Vanmiddag moet ik mijn kaken even op elkaar houden.

Maar, gelukkig is er dan altijd nog de Labby Leuks 😆
Deze maand kun je weer veel lezen over Learning Innovators. We hebben grootse plannen voor de community. Met een vaste kern mensen en een klein aantal ambassadeurs werken we de komende maanden toe naar het moment dat we de deuren openen van een nieuw community platform: de Learning Innovators Hub. Deze hub zal gaan helpen bij het waarmaken van alles wat we willen realiseren in het nieuwe seizoen.

Hieronder kun je alvast een kennis maken met het kernteam van Learning Innovators.

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Andere blogs
Mijn laadpalen klantervaring
Dagelijks ben ik bezig met o.a. klantervaring, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Gisteren had ik zelf even een WOW moment.

Lees verder


De Ondernemer
Bij het programma ‘De Ondernemer’ van A1 Mediagroep. In een aantal blokken tussen 19:00 en 21:00 het verhaal van Profidor en het merk Labby.

Lees verder

Artikelen
De nieuwe digitale werkbeleving: van Microsoft Viva tot de metaverse

De metaverse is nogal een hype, maar gaat een belangrijke rol spelen in hoe we (hybride) samenwerken. In dit artikel kijkt Rik Mulder van OrangeTrail naar de toekomstige kansen en risico’s van virtual reality op het werk, maar ook naar wat er nu al kan en hoe we ons op de toekomst kunnen voorbereiden.

Onderzoek over de gevolgen van personeelsverloop

Nieuw onderzoek toont aan dat de gevolgen van personeelsverloop nog veel verder strekken dan gedacht. Zeker nu de arbeidsmarkt zo krap is en vervanging van een vertrokken medewerker ‘a hell of a job is’. Wat zegt het onderzoek?

Om dit artikel te lezen heb je een gratis account op PWnet nodig.
Podcast
De toekomst van Learning Innovators

Een nieuw podcastseizoen! Dit leek ons een uitgelezen moment om te vertellen wat we de komende tijd met Learning Innovators gaan doen. Learning Innovators is namelijk veel meer dan deze podcast. We delen onze plannen graag met je én horen graag jouw mening hierover.
Kanaal30
Kanaal30 is een creatieve broedplaats in Utrecht waar ondernemers, bedrijfsleven en stadsbewoners elkaar ontmoeten. Een bruisende omgeving voor creatieve zelfstandigen die een inspirerende werkplek zoeken. Het is ook de locatie waar we het Learning Innovators Festival 2022 organiseerden.

Op haar website vindt je o.a. de virtuele tour die ik voor Kanaal30 mocht maken. Daarmee krijgen geïnteresseerden al een goed beeld, nog voor zij er geweest zijn!
Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
Facebook
 
Twitter
 
Instagram
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign