Het mooiste project. Ooit!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,
Het mooiste project. Ooit!
Begin vorig jaar was ik voor mijzelf op zoek naar een L&D opdracht waarbij ik me voor langere tijd meerdere dagen per week kon verbinden aan één opdrachtgever. Ik kwam, via een goede relatie uit mijn netwerk, uiteindelijk terecht bij een overheidsinstelling waar ik het opleidingsaanbod voor een heel specifieke doelgroep mag moderniseren en uitbreiden. De opdracht wordt uitgevoerd door een team van vier onderwijskundigen en is onderdeel van een groter programma waar ook sourcing deel van uit maakt.

Ik heb de opdracht van begin af aan bestempeld als het mooiste project dat ik tot op heden mag uitvoeren.

"Wat maakt dit project nou het mooiste ooit?"
Het team waar ik deel van uitmaak bestaat uit vier professionals met ieder eigen expertises en achtergrond. We krijgen de ruimte ons helemaal uit te leven op de meest schitterende producties en maken o.a. serious games, VR toepassingen, podcasts, video's en e-learnings 👉

De verschillen in expertise maakt dat we elkaar goed aanvullen en kunnen worden ingezet waar we het best tot ons recht komen. Door die verschillen leren we juist ook enorm veel van elkaar.
"En wat leren we dan?"

🎓 Passende leerplatforms selecteren en implementeren.
🎓 Verschillende leermethodieken gebruiken
🎓 Didactisch verantwoorde leermiddelen ontwerpen en maken.
🛠️ Welke tools je allemaal kunt gebruiken. En welke werken.
📽️ Pakkende presentaties houden.
🤴 Projecten managen.
🌍 En meer.

Ik heb zelf een visuele leerstijl, althans dat dacht ik. Mindmaps, illustraties, diagrammen, ... heerlijk. Wat ik tijdens deze unieke samenwerking in het project o.a. leer is dat andere leerstijlen mij ook heel goed helpen. Soms (vaak zelfs) werkt learning by doing gewoon beter. Of een sociale leerstijl. Misschien moeten we het toch eens hebben over het idee achter die leerstijlentheorie..
Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Labby blogs
Hoe start je je eigen academie?

Geef mij eens één goeie reden om te starten met een eigen academie.’ Het antwoord op deze, op het eerste gezicht eenvoudige vraag, is essentieel.

Lees verder


5 tips voor een effectief inwerkprogramma

In deze blog ontdek je een aantal handige tips die je kunnen helpen bij het opzetten van een effectief inwerkprogramma!


Lees verder

Dit vind je misschien ook leuk ...
Hieronder vind je een random greep uit onderwerpen die in de afgelopen maand bij mij voorbij kwamen. Heb jij iets wat je wil delen? Laat het me weten. Wellicht kan ik het opnemen in de volgende Labby Leuks.

Aankondiging - Learning Innovators Festival 2024

Kom jij ook naar het Learning Innovators Festival 2024? Dan beleef je een middag vol interactieve workshops en inspirerende keynotes. De eerste onderdelen van het programma zijn inmiddels bevestigd. Bekijk hier het programma, meld je aan als host (ook leuk om te doen) of bestel je early-bird tickets.

Blog - Samenwerkend online leren
In dit tweede artikel over samenwerkend online leren op Surf communities lees je meer over peerfeedback en reflectie ter ondersteuning van online samenwerkend leren. Het eerste deel vind je hier.

Game - Hackshield
Versla de darkhacker en word een held! Nog maar eens aandacht voor cybercriminaliteit en de game Hackshield.
HackShield is een game die kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit. Via deze game worden kinderen opgeleid tot Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Nieuws - LT&C Moodle partner
Gemma ziet een droom uitkomen. Haar LT&C wordt Moodle partner en krijgt zo erkenning voor de vele jaren werk in de Moodle community en de kwaliteit van  dienstverlening.


Youtube - ChatGPT (en andere taalmodellen)
De wereld van onderwijs zit bomvol lastige concepten. In deze video uit de reeks "Barend legt uit", vertelt Barend Last over ChatGPT (en andere taalmodellen).

Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
Linkedin
 
Facebook
 
Instagram
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign