Preview
Iets om naar uit te kijken!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,

"Iets om naar uit te kijken!"

Nederland zit thuis en heeft een keuze moeten maken met wie de feestdagen worden gevierd.
En ik ben, naast de dagelijkse werkzaamheden, vooral bezig met het organiseren van feestjes: Het Learning Innovators Festival en de MoodleMoot Benelux 2022.

Apart is het wel. Maar het is ook iets om met veel plezier naar uit te kijken. Want die feestjes worden op zijn zachtst gezegd 'bijzonder'.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw deel ik kort wat meer informatie over beide evenementen, doe ik een aankondiging van de workshop die ik in januari met Gemma ga geven over competenties in Moodle en ... er is natuurlijk weer wat om weg te geven 🎁

De relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden blijf ik je dit keer schuldig. Die komen in januari wel weer.

Fijne jaarwisseling!

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Learning Innovators Festival
Leren en Google maps
“Sorry, het gaat niet om jou”

Lotte Brouwer verzorgde op 16 december de tweede kennissnack in aanloop naar het Learning Innovators Festival. Zij vertelde ons over de basis van Human-Centered Instructional Design. Een Engelse term die zoveel betekent als “met je ontwerp aansluiten bij de behoeften van je doelgroep”. We verzorgden deze ’teaser’ via Zoom. Maar op het festival kun je Lotte live ontmoeten en deelnemen aan de workshop!
Gratis ticket
Maak kans op een gratis ticket voor het Learning Innovators Festival. Dit is hét leukste, interactieve event over leren op 10 maart 2022 bij Kanaal30 in Utrecht.

Wil jij kans maken? Deel dan onder deze LinkedIn post wat jij wil leren op het Festival

Je maakt extra kans wanneer je dit bericht deelt in je netwerk met hashtag #LIF22!

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook. Op de EventBrite pagina vind je meer informatie over het festival.

MoodleMoot Benelux 2022

Programma

We zijn al een heel eind gevorderd met de invulling van het programma van de MoodleMoot Benelux 2022. Ik vertel je er graag wat meer over.

Lees meer


Competentie Framework

Dit webinar is een kennismaking met het Moodle Competentie Framework. Op de MoodleMoot is er een workshop over dit onderwerp.

Lees meer

Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
 
 
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign