Preview
Thuiswerkers? Labbekakken zijn het!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,

"Thuiswerkers? Labbekakken zijn het!"

Elon Musk eist van zijn personeel dat het minimaal 40 uur per week op kantoor werkt. Over mensen die vinden dat op kantoor werken niet meer van deze tijd is zegt hij: "Die moeten ergens anders maar doen alsof ze werken".
Japke-d grapt dat ze thuiswerkers maar labbekakken vindt. Verwende nesten, waarvan er steeds meer nooit meer terug naar kantoor willen. Meest irritant is dat ze daar heel goede argumenten voor hebben. En Japke-d geeft ze groot gelijk.

De twee staan haaks op elkaar. De een eist dat iedereen naar kantoor komt, de ander verfoeit kantoortuinen en geeft de notoire thuiswerker groot gelijk.

Ik denk zelf dat, zoals zo vaak, de zgn. gulden middenweg de beste is. Veel organisaties ontkomen er namelijk niet aan om plaats- (en tijd) onafhankelijk werken mogelijk te maken. Vanwege de voorkeuren van de klant, omdat medewerkers het verwachten, of omdat bepaalde expertise ergens uit een andere tijdzone gehaald moet worden.

Een artikel over de voordelen, de uitdagingen en hoe je daar mee om kunt gaan.
Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Andere blogs
Agile leiders door Action Learning
Agile goed activeren laat je sneller oplossingen ontwikkelen om goed in te kunnen spelen op veranderingen en de vraag van de klant.

Lees verder


En toen werd het stil ... ECHT NIET!
Met de kennissnacks werken we toe naar het hoogtepunt, ons festival!

… en toen werd het stil … NOT!

Lees verder

Artikelen
Musk laat Tesla-personeel kiezen
Nu.nl, 1 juni: Musk laat Tesla-personeel kiezen: Op kantoor werken of ander werk zoeken.

Thuiswerkers? Dat zijn verwende nesten
NRC, 31 mei: Japke-d. denkt mee. Steeds meer mensen willen nooit meer terug naar kantoor. Verwende nesten zijn het, vindt Japke-d. Bouma.

Tooltjes
Op 24 mei organiseerde Losmakers een MeetUp "3 Coole tools om leercontent te maken: 7taps, Videoscribe en Canva". Een online tooltour waarin deelnemers uitgebreid kennis konden maken met genoemde tools.
Ik heb nog twee leuke artikelen voor je waarin wat nuttige tools gedeeld worden:

Zelf lesmateriaal maken? Check deze 6 handige tools

Frankwatching, 13 januari. Een artikel van Marie-Louise Kok van MLogica.

Tool van de maand: Microlearning tools

Ennuonline, 14 maart. Microlearning is een trend binnen online leren en microlearning tools staan in dit artikel centraal.

Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
LIF22: 22 juni, Kanaal30 Utrecht
... nog enkele tickets beschikbaar ...
Facebook
 
Twitter
 
Instagram
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign