Preview
Tien jaar Profidor!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,

Tien jaar Profidor!

"Je knippert met je ogen … en ineens is er tien jaar Profidor. Hoe dan? 🤷‍♂️"

Gefeliciteerd met het werkjubileum

Er komen LinkedIn berichten binnen: “Gefeliciteerd met het werkjubileum”. Er gaat bij mij nog geen belletje rinkelen. Dan kijk ik naar mijn LinkedIn profiel en besef me wat er aan de hand is. Tien jaar Profidor. Deze maand is het tien jaar geleden dat ik zelfstandig aan de slag ging met Profidor.

Tien jaar Profidor is ook vijf jaar Labby.

Van bankencrisis naar mid-life crisis naar corona crisis naar ‘alleen maar leuke dingen’. Een bijzonder werkjubileum en reden voor een feestje!
Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Andere blogs
Moodle 4.0 is uit!
Moodle 4.0 is uit! Deze versie, tot stand gekomen in nauwe samenwerking met haar gebruikers, bevat een sterk verbeterde gebruikservaring.

Lees op Labby.nl


Hulpverlening via je leerplatform?
Hulpverlening via je leerplatform? Doen! Het levert namelijk een substantiële bijdrage aan het eigenaarschap van de cliënt.

Luister op Spotify

Artikelen
Staat van het onderwijs
Op 13 april publiceerde Inspectie van het Onderwijs zes verdiepende webinars. Voor elke sector gaat ze in op de conclusies die in De Staat van het Onderwijs worden getrokken. Er is ook een webinar over het stelsel. De webinars duren ongeveer 20 minuten.

Leestip:
Ik bestelde de Blended Leren Tool Waaier van Joitske Hulsebosch en Sibrenne Wagenaar. Veel handige tools, netjes gerangschikt naar type. Tijdens de bestelprocedure werd ik getriggerd door een boekje dat ik op hun site ennuonline.com tegenkwam: Blended Leren Ontwerpen. Alles over tools, design en faciliteren. Boordevol tools en tips en zonder meer de moeite waard.


Impressie NextLearning 2022
Op 11 april 2022 vond in Den Bosch de Next Learning plaats. De ontmoetingsplaats voor professionals op het gebied van Learning & Development in Nederland en Vlaanderen. In deze bijdrage doet Wilfred Rubens verslag van deze dag.

Mededeling opheffing Stichting Mnet Benelux
Het bestuur van Stichting Mnet Benelux heeft op 25 maart 2022 besloten om de stichting op te heffen en de organisatie van de Nederlandstalige Moodlemoot over te dragen aan Avetica.
Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
Facebook
 
Twitter
 
Instagram
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign