Preview
Henny heeft zin in een feestje!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hallo ,

"Sinds gisteren heb ik nóg meer zin in het Learning Innovators Festival #LIF22."

Henny, Nico en ik bezochten het prachtige Kanaal30 in Utrecht. Deze creatieve broedplaats en evenementenlocatie past perfect bij wat we willen: Een interactief, speels event waar je daadwerkelijk wat nieuws leert.


Onder andere Dr. Martijn van der Spoel, Helma Van Den Berg, Lotte Brouwer, Richard Van Tilborg en Josse van Horn gaan ervoor zorgen dat je vol nieuwe kennis en connecties het evenement op 10 maart verlaat.

Aanstaande vrijdagmorgen 9:00 start de voorverkoop.

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.
Blogberichten
Deze week: Henny heeft zin in een feestje! (podcast)
Daarom dit leuke nieuwtje voor alle luisteraars van de Learning Innovators podcast:

We gaan het Learning Innovators Festival organiseren! #LIF22.

Het Learning Innovators Festival is hét evenement voor iedereen die meer wil leren over (online) leren. Verwacht 10 maart een festival vol interactieve workshops, een keynote van Dr. Martijn van der Spoel en een gevuld festivalplein!
Andere blogs

Oproep

Voor #LIF22 ben ik op zoek naar twee deelnemers die hun introductie- of inwerktraject willen verbeteren via een game.

Lees meer


Les met videoconferentie

Live videoconferenties zijn een geweldige manier om realtime te communiceren, meten en demonstreren.

Lees meer

Artikelen
Er wordt veel gedeeld over de onderwerpen die mij interesseren. Een paar daarvan wil ik hier graag vermelden:

Ter inspiratie
Volgens de projectgroep inwerken & behouden nieuwe medewerkers van de arbeidsmarkttafel zou de jeugdhulp zich meer mogen richten op de humane organisatie. Om zo te zorgen voor een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer en tussen jeugdhulpprofessional en cliënt. Ik las deze post op LinkedIn van Mireille.

Instructional Design
11 november - Pluvo. De basis voor iedereen die een e-learning wil ontwikkelen.

Next Learning
12 november - Thema’s en eerste sprekers Next Learning 2022 bekend.

Social Media
Twitter
  • @gemmalesterhuis, 22 november - Moodle 4.0 – H5P direct bewerken. In M3.9 kwam H5P in de Moodle core terecht. Elke Moodle versie wordt het beter! In Moodle 4.0 kunnen we H5P direct bewerken!
  • @frankwatching, 22 november - Als je goede e-learning wil ontwikkelen, is de voice-over een belangrijk punt om op orde te hebben. Hoe maak je de juiste keuzes hierin? Heleen Groenendyk zet 3 onmisbare principes op een rij.
Weggevertje
In de vorige editie zat een link naar de download voor je beste inwerkprogramma ever. Deze maand kun je gratis inschrijven voor de mini cursus onboarding met tips over o.a.:

  • Het onboarding proces.
  • Gebruikte software.
  • Hoe krijg je budget.
  • Digitaal onboarden.

Als dit relevant voor je is, klik dan op de knop hieronder.

Een hoop informatie over #LIF22 dit keer. Ik hoop je volgende maand ook wat meer te kunnen vertellen over dat andere gave leerevenement, de MoodleMoot Benelux 2022.

Stuur de mail ook gewoon door naar mensen waarvan je denkt dat die hem ook interessant vinden. Links bovenin deze mail staat een speciale link daarvoor.
Met vriendelijke groet,
Peter Haasdijk
Vroonland 30
4112 NW BEUSICHEM
+31 (0)345 78 56 89
+31 (0)6 13272159
info@labby.nl
www.labby.nl
 
 
Wil je geen Labby Leuks meer van mij ontvangen? Is de informatie niet langer relevant voor je of ben je er om een andere reden mee klaar? No hard feelings.
Uitschrijven

Labby® is een merk van Profidor

Profidor, Vroonland 30, 4112 NW Beusichem, The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign